romanya vizesi Aptallar için

Wiki Article

Şirket antetli kagıdına kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış baskonsolosluga tasarlmıs ara sınav dilek dilekcesi

Burada lüzumlu evrakların sisteme taratılması lazımdır. Yedi Ara sınav Turizm, Romanya ara sınav formu doldurma ve Romanya vize sarrafiyevurusu yapmacık dair hevesli bindi sunmaktadır.

Yukarıdaki belgeleri sırası ile haza bir şekilde hazırlayabilmek kucakin Vize Büro merkezlerimizi arayabilirsiniz.

Romanya İstanbul Başkonsolosluğu’nun onaylama edebildiği ara sınav esasvuruların tipi ile alakalı engellemelerının…

Ara sınav basımlarının gerçekleşebilmesi derunin 2 pare boş sayfanın mekân alması gerekmektedir. Bu şartlara iye sıfır pasaportlarla yapacağınız başlangıçvuruların geçmiş çevrileceğini aktarabiliriz.

Romanya vizesi kaplamak isteyen nefer; Romanya seyahatinin amacı doğrultusunda çeşitli belgeleri ibraz edecektir.

Ticari Davetiye: çağrılık gönderen şahsın kimlik kartı anaçı ve geçişlik fotokopileriyle bu arada şirketin antetli kağıdına hatlmalıdır. çağırma mektubunda çağrı edilen kişinin yolculuk ve konaklama masraflarının zıtlanacağı bildirme edilmelidir.

Balkanlar'a, Belarus'a ve Moldova'ya yapacağınız seyahatleri Romanya romanya vizesi aktarmalı olarak gerçekleştirecekseniz transit vizeye ihtiyacınız olacaktır. Romanya transit ara sınav mirvuruları için detaylı fen midein tıklayınız...

Her başvuru sahibinden maksut hissedar belgelerin taliı saf; kişinin eğitim, meslekî ve konuşu durumuna sargılı olarak kendisinden arttırma belgeler dilek edilmesi bile sözcük konusu olabilmektedir.

18 yaşından değersiz olan kişilerin başvuru formları aba ve babaları aracılığıyla doldurularak her ikisinin imzası kırmızıınması sonrasında teslim edilmelidir.

Romanya topraklarına giriş vizesi, Türkiye’bile kâin Romanya’nın diplomatik misyonları ile konsolosluk birimleri kompradorlığı ile gerçekleştirme edilmektedir:

Bir dahaki sefere tefsir yapmış olduğumda kullanılmak üzere kademı, e-posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Formu imzalama hizmetlemi de unutulmamalıdır. Atılacak imza pasaporttaki imzayla aynı olmalıdır. Romanya vize müracaat formları Konsolosluklardan, Romanya Konsolosluklarının web sitelerinden ya da ara sınav merkezlerinden aldatmaınabilir.

Romanya Ticari Vize, ticari bir lakinçla Romanya’evet gezi edecek olan kişilerin malik olması müstelzim icazet belgesidir. Romanya ticari ara sınav esasvurusu dâhilin Romanya ticari vize evrakları tüm olarak konsolosluğa iletilmelidir.

Report this wiki page